085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Fysieke datadrager vernietiging

Neem direct contact op

info@nedef.nl

Onze opdrachtgevers

Onze Diensten voor Fysieke Data Vernietiging

In een tijdperk waarin data de kern vormt van zowel bedrijfsprocessen als persoonlijke informatie, is het essentieel om ervoor te zorgen dat uw verouderde, ongewenste, of vertrouwelijke gegevens volledig en onherstelbaar worden vernietigd. NEDEF Cybersecurity staat paraat met deskundige oplossingen voor het effectief en definitief vernietigen van data.

Onze fysieke data vernietigingsservice omvat:

1. Schijfvernietiging Onze gespecialiseerde technici breken harde schijven en andere datadragers volgens strenge veiligheidsnormen, zodat geen enkel fragment van informatie ooit hersteld kan worden. Wij verzekeren u dat uw digitale gegevens onherroepelijk verloren zullen gaan.

2. Veiligheid en Compliance Wij begrijpen dat bedrijven in Nederland te maken hebben met strikte regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming. Onze diensten zijn volledig in lijn met deze voorschriften, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over naleving en juridische kwesties.

3. Maatwerk Elke organisatie heeft unieke behoeften als het gaat om datavernietiging. Onze dienstverlening kan worden afgestemd op uw specifieke eisen, zodat u de gemoedsrust heeft dat uw gevoelige informatie op de meest geschikte manier wordt vernietigd.

Waarom Kiezen Voor NEDEF Cybersecurity?

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in cybersecurity en dataveiligheid zijn we de juiste keuze voor al uw datavernietigingsbehoeften.

  • Betrouwbaarheid: U kunt vertrouwen op onze bewezen staat van dienst in het beschermen van bedrijfsgegevens.

  • Toewijding aan Kleine Bedrijven: Onze missie is om alle kleine bedrijven in Nederland te beschermen tegen datalekken en cyberdreigingen.

  • Milieubewustzijn: Wij zorgen ervoor dat ons vernietigingsproces milieuvriendelijk is en voldoet aan alle wettelijke normen.

Bescherm uw gegevens, bescherm uw bedrijf, en bescherm uw gemoedsrust met de fysieke data vernietigingsdiensten van NEDEF Cybersecurity. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ontdek hoe NEDEF Cybersecurity uw bedrijf kan beschermen. Klik hiernaast voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Translate »