085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Incident response

Onze experts kunnen op afstand of on-premise optreden bij calamiteiten.

Bediende sectoren

Medisch & Non-kritische hulpverlening

Medische non-kritische hulpverlening verwijst naar medische zorg die niet onmiddellijk levensbedreigend is en die geen onmiddellijke noodzaak heeft voor interventie of operatie. Dit soort zorg kan worden verstrekt door een breed scala aan zorgverleners, zoals artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten en andere paramedische professionals.

Transport & Logistiek

Transport en logistiek zijn belangrijke sectoren in de economie, omdat ze zorgen voor de levering van grondstoffen, producten en diensten aan bedrijven en consumenten over de hele wereld. Ze zijn ook cruciaal voor het functioneren van veel andere sectoren, zoals productie, detailhandel, gezondheidszorg en onderwijs.

Retail & Zakelijke dienstverlening

Beide sectoren zijn van cruciaal belang voor de economie. Retail draagt bij aan de verkoop van goederen en diensten aan consumenten, die op hun beurt geld uitgeven om de economie te stimuleren. Zakelijke dienstverlening draagt bij aan de groei en verbetering van bedrijven en organisaties, waardoor ze efficiënter kunnen werken en hun productiviteit kunnen verhogen.

Uw uitdagingen & onze oplossingen

Managed Cybersecurity

Managed Netwerkbeheer

Managed Detectie & Response

Managed Datasecurity

Compliance & implementatie

Remediation

Cybersecurity Training

Incident Response

Translate »