085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Jouw Partner in Veiligheid voor Kleine Bedrijven in Nederland

Bij NEDEF Cybersecurity begrijpen we de waarde van een veilige digitale omgeving voor kleine bedrijven. Onze missie is simpel maar cruciaal: het beschermen van jouw bedrijf tegen cyberdreigingen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Waarom NEDEF?

Expertise: Ons team van cybersecurityprofessionals beschikt over de nieuwste kennis en vaardigheden om jouw bedrijf te beveiligen tegen de meest geavanceerde bedreigingen.

Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die passen bij de specifieke behoeften en grootte van jouw onderneming.

24/7 Monitoring: Onze geavanceerde monitoringdiensten zorgen ervoor dat we potentiële bedreigingen snel identificeren en elimineren, zelfs buiten kantooruren.

Wat Bieden Wij?

Firewall en Endpoint Beveiliging: Bescherm je bedrijfsnetwerk en apparaten met krachtige firewalls en endpoint-beveiligingsoplossingen.

Bewustwordingstraining: Maak je personeel bewust van de laatste cyberdreigingen en bevorder een veiligere werkomgeving.

Incidentrespons: In geval van een cyberincident staan we direct paraat om de schade te beperken en herstelmaatregelen te implementeren.

Laat Ons Samenwerken voor Jouw Veiligheid

Bij NEDEF Cybersecurity streven we naar een digitale omgeving waarin kleine bedrijven in Nederland zonder zorgen kunnen opereren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bescherming is niet alleen een investering in de veiligheid van je bedrijf, maar ook in de gemoedsrust van jou en je team.

Jeffrey Klip

Jeffrey Klip

Oprichter - Security Specialist

Oprichter van NEDEF Cybersecurity, heeft sinds 2016 een sterke betrokkenheid bij IT, waarbij hij in 2019 zijn focus verlegde naar cybersecurity. Met een missie gericht op het beveiligen van het midden- en kleinbedrijf tegen cybercriminelen, leidt hij NEDEF met passie en expertise.

Zijn visie om elk bedrijf, ongeacht de omvang, toegang te geven tot een veilige digitale werkruimte, heeft NEDEF Cybersecurity gevestigd als een betrouwbare partner. Onder zijn leiderschap biedt NEDEF hoogwaardige beveiligingsoplossingen, ondersteund door partners zoals N-Able en ESET, en blijft het zich inzetten voor een veiligere digitale toekomst voor het bedrijfsleven.

Translate »