085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Off & Onsite Backup

Neem direct contact op

info@nedef.nl

Onze opdrachtgevers

Veilige en Betrouwbare Back-up met NEDEF Cybersecurity en Acronis.

Bescherm uw bedrijfsgegevens met robuuste back-upoplossingen

In de moderne digitale wereld is het essentieel om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen zoals gegevensverlies, hardwarestoringen of zelfs cyberaanvallen. NEDEF Cybersecurity begrijpt deze uitdagingen en biedt geavanceerde back-updiensten met behulp van toonaangevende Acronis-software.

Waarom Back-up van NEDEF Cybersecurity?

  • Veiligheid: We hechten de hoogste prioriteit aan de veiligheid van uw gegevens. Met onze back-upoplossingen worden uw gegevens versleuteld en veilig opgeslagen, zodat u gemoedsrust heeft dat uw bedrijfskritieke informatie altijd beschermd is.
  • Betrouwbaarheid: NEDEF Cybersecurity werkt samen met Acronis, een toonaangevende speler op het gebied van back-up en gegevensbeveiliging. Met hun geavanceerde technologieën en betrouwbare infrastructuur kunnen we zorgen voor snelle en probleemloze back-ups, waardoor uw gegevens altijd beschikbaar zijn wanneer u ze nodig heeft.
  • Flexibiliteit: Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om back-ups. Daarom bieden we op maat gemaakte back-upoplossingen die aansluiten bij uw specifieke vereisten. Of u nu dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-ups nodig heeft, wij zorgen ervoor dat uw gegevens regelmatig worden veiliggesteld.

Onze Back-upaanpak met Acronis

Bij NEDEF Cybersecurity maken we gebruik van de krachtige Acronis-software om uw bedrijfsgegevens te beschermen. Met Acronis kunnen we volledige, incrementele en differentiële back-ups maken, afhankelijk van uw voorkeur en opslagvereisten. Dit stelt ons in staat om alleen de gewijzigde gegevens op te slaan, waardoor tijd en opslagruimte wordt bespaard.

Met Acronis kunt u ook profiteren van functies zoals planning, automatische back-ups en eenvoudig herstel van gegevens. In geval van een incident kunt u snel en moeiteloos uw gegevens herstellen naar een eerdere staat, waardoor u kostbare tijd en potentiële verliezen bespaart.

Ontdek de Voordelen van NEDEF Cybersecurity Back-updiensten

Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsgegevens veilig en beschermd zijn tegen onvoorziene gebeurtenissen? NEDEF Cybersecurity staat voor u klaar. Met onze bekwame professionals en Acronis-back-upoplossingen kunnen we uw bedrijf voorzien van betrouwbare back-ups en snelle gegevensherstelopties.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe NEDEF Cybersecurity u kan helpen uw waardevolle bedrijfsgegevens te beschermen met behulp van toonaangevende Acronis-software. Vertrouw op ons voor uw back-upbehoeften en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw gegevens in veilige handen zijn.

Ontdek hoe NEDEF Cybersecurity uw bedrijf kan beschermen. Klik hiernaast voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Translate »