085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Managed Datasecurity

Neem direct contact op

info@nedef.nl

Full Disk Encryption is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van gevoelige gegevens van bedrijven. Met de krachtige versleuteling van ESET Full Disk Encryption kunnen organisaties hun gegevensbeveiliging verhogen en voldoen aan de GDPR. Het beste van alles is dat deze oplossing kan worden beheerd via de ESET management console, waarmee beheer op afstand mogelijk is.

Centraal beheer

ESET Full Disk Encryption maakt gebruik van een eenvoudige interface waarmee admins met slechts één muisklik endpoints kunnen implementeren, activeren en versleutelen. Hierdoor wordt het beheer van de versleutelingsstatus van aangesloten endpoints eenvoudiger en efficiënter, en kan de beveiliging van bedrijfsgegevens effectiever worden beheerd.

Deze oplossing biedt ook een krachtige managementcontrole waarmee organisaties een gebruikerswachtwoordbeleid kunnen instellen dat volledig voldoet aan de eisen van hun organisatie. Ook kunnen ze versleutelingsopties instellen om waardevolle gegevens die zijn opgeslagen op de machines van het bedrijf veilig te bewaren.

GDPR compliant

Met Full Disk Encryption van ESET kunnen bedrijven zeker zijn dat hun gegevens veilig zijn en voldoen aan de regelgeving op het gebied van gegevensbeveiliging. Bovendien is deze oplossing eenvoudig te beheren via de ESET management console, waardoor het beheer van de beveiliging van bedrijfsgegevens eenvoudiger en efficiënter wordt.

Translate »