085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Detectie & Respons – Off & on-site

Neem direct contact op

info@nedef.nl

Onze opdrachtgevers

Krachtige Detectie & Respons met NEDEF Cybersecurity

Proactieve Detectie en Onmiddellijke Respons voor Uw Beveiliging

Bij NEDEF Cybersecurity begrijpen we dat snelle detectie en respons essentieel zijn om bedreigingen effectief te bestrijden. Wij bieden krachtige detectie- en responsoplossingen die uw bedrijf proactief beschermen en vrijwel direct actie ondernemen bij meldingen. Dit geldt niet alleen voor externe dreigingen, maar ook voor interne risico’s. Bovendien zijn we in staat om on-site support te bieden, indien nodig.

Proactieve Detectie: Het Opvangen van Bedreigingen

Onze geavanceerde detectietechnologieën scannen voortdurend uw netwerk en systemen om verdachte activiteiten en afwijkingen te identificeren. We maken gebruik van geavanceerde beveiligingshulpmiddelen en analytische mogelijkheden om potentiële bedreigingen vroegtijdig op te vangen voordat ze schade kunnen aanrichten. Hierdoor kunnen we proactief reageren en uw bedrijf beschermen.

Onmiddellijke Respons: Snel en Doeltreffend Handelen

Bij NEDEF Cybersecurity begrijpen we dat tijd cruciaal is bij het aanpakken van beveiligingsincidenten. Zodra een melding wordt ontvangen, ondernemen we vrijwel direct actie om de bedreiging te neutraliseren. Ons team van ervaren professionals is getraind in snelle respons en het nemen van doeltreffende maatregelen om de impact van een incident te minimaliseren.

On-site Support: Directe Hulp, Waar U Ook Bent

Bij NEDEF Cybersecurity geloven we in de kracht van persoonlijke ondersteuning. Daarom bieden we ook on-site support aan, indien nodig. Ons team staat klaar om snel ter plaatse te komen en te helpen bij het oplossen van beveiligingsproblemen die zich voordoen in uw fysieke omgeving. We zorgen ervoor dat uw bedrijf te allen tijde de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

NEDEF Cybersecurity: Uw Vertrouwde Partner voor Detectie & Respons

Met NEDEF Cybersecurity aan uw zijde, kunt u erop vertrouwen dat uw beveiliging in goede handen is. Onze proactieve detectie- en responsoplossingen zorgen ervoor dat bedreigingen snel worden geïdentificeerd en effectief worden aangepakt. Of het nu gaat om externe dreigingen of interne risico’s, wij zijn er om uw bedrijf te beschermen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe NEDEF Cybersecurity uw bedrijf kan ondersteunen met onze krachtige detectie- en responsmogelijkheden, inclusief on-site support.

Ontdek hoe NEDEF Cybersecurity uw bedrijf kan beschermen. Klik hiernaast voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Translate »