085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

IT Beheer

Uw IT beheer op afstand

Neem direct contact op

info@nedef.nl

Onze opdrachtgevers

Proactieve Beveiliging met NEDEF Cybersecurity’s RMM-oplossingen

Houd uw bedrijf veilig met Remote Monitoring and Management

In de voortdurend evoluerende wereld van cyberdreigingen is het van cruciaal belang om proactieve beveiligingsmaatregelen te nemen om uw bedrijf te beschermen. NEDEF Cybersecurity is er trots op hoogwaardige RMM-oplossingen aan te bieden, waarmee we klanten effectief beveiligen tegen geavanceerde aanvallen.

Wat is RMM en hoe beschermt NEDEF Cybersecurity u?

  • Remote Monitoring: Met RMM kunnen we op afstand uw netwerk en systemen bewaken. Onze geavanceerde monitoringtools houden voortdurend toezicht op de activiteiten, prestaties en beveiligingsstatus van uw IT-infrastructuur. Dit stelt ons in staat om potentiële bedreigingen en afwijkingen snel te detecteren, nog voordat ze schadelijk kunnen zijn voor uw bedrijf.
  • Proactieve Respons: Zodra een bedreiging of abnormaal gedrag wordt gedetecteerd, kan ons team van beveiligingsprofessionals onmiddellijk actie ondernemen. We kunnen snel reageren, verdachte activiteiten isoleren en de impact minimaliseren, waardoor uw bedrijfscontinuïteit en gegevensintegriteit worden gewaarborgd.

De Voordelen van NEDEF Cybersecurity’s RMM-oplossingen

  1. Realtime Bewaking: Onze RMM-oplossingen bieden 24/7 realtime bewaking van uw IT-infrastructuur. Dit stelt ons in staat om proactief potentiële bedreigingen te identificeren en te reageren voordat ze schade kunnen aanrichten.
  2. Snelle Incidentrespons: Dankzij ons team van ervaren beveiligingsprofessionals kunnen we snel en efficiënt reageren op beveiligingsincidenten. We nemen direct maatregelen om bedreigingen te neutraliseren en uw bedrijf te beschermen.
  3. Continuïteit en Stabiliteit: Door het proactief monitoren en beheren van uw IT-omgeving, zorgen we ervoor dat uw systemen stabiel blijven en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Dit minimaliseert downtime en verhoogt de bedrijfscontinuïteit.

Vertrouw op NEDEF Cybersecurity voor uw RMM-behoeften

Met NEDEF Cybersecurity’s RMM-oplossingen kunt u met vertrouwen opereren, wetende dat uw bedrijf proactief wordt beveiligd tegen geavanceerde cyberdreigingen. Ons team van deskundige professionals staat klaar om uw IT-infrastructuur te monitoren, te reageren op incidenten en u te voorzien van uitgebreide beveiligingsondersteuning.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe NEDEF Cybersecurity uw bedrijf kan beveiligen met behulp van geavanceerde RMM-oplossingen. Bescherm uw bedrijf tegen bedreigingen voordat ze schade kunnen aanrichten.

Ontdek hoe NEDEF Cybersecurity uw bedrijf kan beschermen. Klik hiernaast voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Translate »