085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Onze Missie: Digitale Veiligheid voor ZZP tot MKB

Bij NEDEF Cybersecurity hebben we een heldere missie die de kern van ons bestaan vormt: het mogelijk maken van veilig werken in de digitale wereld voor zelfstandige ondernemers (ZZP) tot het midden- en kleinbedrijf (MKB). We geloven dat elke onderneming, ongeacht de omvang, het recht heeft op een veilige digitale werkruimte.

Onze inzet voor maatschappelijke verantwoordelijkheid blijkt uit de specifieke focus op ZZP’ers tot MKB-bedrijven. We begrijpen dat deze bedrijven unieke uitdagingen en behoeften hebben als het gaat om digitale veiligheid. Onze missie is dan ook om deze bedrijven te ondersteunen en te beschermen tegen de toenemende dreigingen in het digitale landschap.

Om deze missie te vervullen, werken we nauw samen met gerenommeerde partners. Onze keuze voor het Remote Monitoring and Management (RMM) platform van N-Able stelt ons in staat om proactief en efficiënt toezicht te houden op de digitale omgevingen van onze klanten. Dit stelt ons in staat om potentiële risico’s snel te identificeren en adequaat te reageren, nog voordat deze een bedreiging vormen voor de veiligheid van het bedrijf.

Daarnaast maken we gebruik van de geavanceerde beveiligingsproducten van ESET. Deze producten bieden niet alleen een robuuste bescherming tegen een breed scala aan dreigingen, maar ze worden ook regelmatig bijgewerkt om te anticiperen op de steeds veranderende aard van cyberaanvallen. Door samen te werken met ESET kunnen we onze klanten voorzien van cutting-edge beveiligingsoplossingen die aansluiten bij hun specifieke behoeften.

Bij NEDEF Cybersecurity zijn we gedreven door de overtuiging dat digitale veiligheid een essentieel recht is voor elke onderneming. Door ons in te zetten voor het veiligstellen van de digitale werkomgeving van ZZP’ers tot MKB-bedrijven, dragen we actief bij aan een veiligere digitale toekomst voor het gehele bedrijfsleven.

Wilt u meer weten over hoe wij uw digitale veiligheid kunnen waarborgen? Neem gerust contact met ons op voor een gesprek over uw specifieke behoeften en uitdagingen. Bij NEDEF Cybersecurity staan we klaar om u te begeleiden op uw weg naar een veiligere digitale toekomst.

Jeffrey Klip

Jeffrey Klip

Oprichter - Security Specialist

Oprichter van NEDEF Cybersecurity, heeft sinds 2016 een sterke betrokkenheid bij IT, waarbij hij in 2019 zijn focus verlegde naar cybersecurity. Met een missie gericht op het beveiligen van het midden- en kleinbedrijf tegen cybercriminelen, leidt hij NEDEF met passie en expertise.

Zijn visie om elk bedrijf, ongeacht de omvang, toegang te geven tot een veilige digitale werkruimte, heeft NEDEF Cybersecurity gevestigd als een betrouwbare partner. Onder zijn leiderschap biedt NEDEF hoogwaardige beveiligingsoplossingen, ondersteund door partners zoals N-Able en ESET, en blijft het zich inzetten voor een veiligere digitale toekomst voor het bedrijfsleven.

Translate »