085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Incident response

Onze experts kunnen op afstand of on-premise optreden bij calamiteiten.

Uw uitdagingen & onze oplossingen

Managed Cybersecurity

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen zonder zelf een IT-expert te hoeven zijn? Overweeg dan Managed Cybersecurity-diensten. Door samen te werken met experts die de nieuwste bedreigingen begrijpen en weten hoe ze deze moeten neutraliseren, kunt u gerust zijn dat uw bedrijfsgegevens en klantgegevens veilig zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij uw bedrijf kunnen beschermen met onze Managed Cybersecurity-diensten.

Managed Datasecurity

Is de veiligheid van uw bedrijfsdata van cruciaal belang voor uw bedrijf? Overweeg dan onze Managed Datasecurity-diensten. Onze experts zorgen voor de veiligheid van uw bedrijfsdata door middel van geavanceerde beveiligingstechnologieën en -processen. Van het beheren van toegangscontroles tot het implementeren van encryptie, wij hebben de kennis en ervaring om uw data veilig te houden. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze Managed Datasecurity-diensten uw bedrijf kunnen helpen.

Managed Netwerkbeheer

Is het beheer van uw bedrijfsnetwerk een tijdrovende taak die u liever aan een professional overlaat? Kijk dan eens naar onze Managed Netwerkbeheer-diensten. Met deze dienst zorgen onze experts ervoor dat uw netwerk altijd optimaal werkt en veilig is. Van het beheer van firewalls tot het monitoren van de netwerkprestaties, wij nemen deze taken uit handen zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsactiviteiten. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze Managed Netwerkbeheer-diensten uw bedrijf kunnen helpen.

Compliance & implementatie

Voldoet uw bedrijf aan alle regels en voorschriften op het gebied van IT-security en data-privacy? Wij kunnen u helpen met onze Compliance en Implementatie-diensten. Onze experts werken met u samen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving, zoals de AVG en ISO-normen. Bovendien zorgen wij voor een naadloze implementatie van de benodigde systemen en processen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de complexiteit ervan. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze Compliance en Implementatie-diensten uw bedrijf kunnen helpen.

Managed Detectie & Response

Wilt u er zeker van zijn dat u snel op de hoogte bent van eventuele beveiligingsincidenten in uw bedrijfsnetwerk? Overweeg dan onze Managed Detectie & Response-diensten. Met behulp van geavanceerde technologieën en algoritmes monitoren wij uw netwerk continu op verdachte activiteiten. Als er iets wordt gedetecteerd, grijpen wij direct in en brengen wij u op de hoogte. Zo kunt u snel reageren op beveiligingsincidenten en mogelijke schade minimaliseren. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze Managed Detectie & Response-diensten uw bedrijf kunnen helpen.

Remediation

Heeft uw bedrijf te maken gehad met een beveiligingsincident en wilt u ervoor zorgen dat dit niet nog een keer gebeurt? Overweeg dan onze Remediation-diensten. Onze experts zorgen voor de correcte afhandeling van een beveiligingsincident, van het vaststellen van de oorzaak tot het implementeren van de juiste oplossingen om herhaling te voorkomen. Door gebruik te maken van onze Remediation-diensten, kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf snel herstelt van een beveiligingsincident en dat uw bedrijf in de toekomst beter beschermd is. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze Remediation-diensten uw bedrijf kunnen helpen.

Cybersecurity Training

Wist u dat de meeste beveiligingsincidenten het gevolg zijn van menselijke fouten? Zorg ervoor dat uw werknemers goed getraind zijn op het gebied van cybersecurity met onze cybersecurity training. Onze trainingen zijn op maat gemaakt voor uw bedrijf en zijn ontworpen om uw werknemers bewust te maken van de risico’s en bedreigingen die kunnen leiden tot beveiligingsincidenten. Door uw werknemers goed te trainen, vermindert u het risico op beveiligingsincidenten en beschermt u uw bedrijf tegen mogelijke schade. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze cybersecurity training uw bedrijf kan helpen.

Incident Response

Als uw bedrijf te maken heeft met een beveiligingsincident, is een snelle en effectieve reactie van essentieel belang om de schade te minimaliseren. Onze Incident Response-diensten zorgen voor een snelle reactie en herstel na een beveiligingsincident. Onze experts zorgen voor de correcte afhandeling van een beveiligingsincident, van het identificeren van de oorzaak tot het implementeren van de juiste oplossingen om herhaling te voorkomen. Door gebruik te maken van onze Incident Response-diensten, kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijf snel herstelt van een beveiligingsincident en dat uw bedrijf in de toekomst beter beschermd is. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe onze Incident Response-diensten uw bedrijf kunnen helpen.

Translate »