085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Over NEDEF Cybersecurity

Welkom bij NEDEF Cybersecurity – Uw Partner in Digitale Bescherming

Onze Missie

Bij NEDEF Cybersecurity streven we ernaar om de digitale wereld veiliger te maken, vooral voor kleine bedrijven in Nederland. Onze missie is om hoogwaardige cybersecuritydiensten te leveren die niet alleen voldoen aan, maar overtreffen, de unieke behoeften van kleine ondernemingen.

Wie We Zijn

NEDEF Cybersecurity is gevestigd in Nederland en is toegewijd aan het beschermen van kleine bedrijven tegen de groeiende bedreigingen in het digitale landschap. Als een team van gepassioneerde cybersecurityexperts begrijpen we de waarde van uw bedrijf en de gegevens die het drijven. Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die uw digitale activa beschermen tegen cyberaanvallen.

Waar wij garant voor staan

  • Integriteit: We handelen met eerlijkheid en transparantie, altijd strevend naar integriteit in onze interacties en beslissingen.
  • Innovatie: In een snel evoluerend digitale landschap blijven we voorop lopen door innovatieve oplossingen te ontwikkelen en toe te passen.
  • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat centraal. We luisteren naar uw behoeften en passen onze diensten aan om aan uw verwachtingen te voldoen.
  • Samenwerking: Samen staan we sterker. We streven naar nauwe samenwerking met onze klanten om effectieve en duurzame beveiligingsoplossingen te bieden.

Wat We Doen

Onze diensten omvatten maar zijn niet beperkt tot:

  • Netwerkbeveiliging: Bescherming van uw digitale infrastructuur tegen ongeautoriseerde toegang en aanvallen.
  • Endpoint Beveiliging: Beveiliging van alle apparaten die verbinding maken met uw netwerk, van computers tot mobiele apparaten.
  • Beveiligingsadvies: Op maat gemaakt advies om uw bedrijf te helpen de best mogelijke cybersecuritypraktijken te implementeren.

Waarom NEDEF Cybersecurity?

  • Lokale Expertise: Als gevestigde speler in Nederland begrijpen we de lokale bedrijfsomgeving en de specifieke uitdagingen waarmee kleine bedrijven worden geconfronteerd.
  • Toewijding aan Uw Veiligheid: We zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige beveiligingsoplossingen die uw bedrijf beschermen tegen de nieuwste bedreigingen.
  • Persoonlijke Aandacht: Bij NEDEF Cybersecurity krijgt u niet alleen geautomatiseerde oplossingen. We bieden ook persoonlijke aandacht en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw specifieke behoeften worden vervuld.

 

Jeffrey Klip

Jeffrey Klip

Oprichter - Security Specialist

Oprichter van NEDEF Cybersecurity, heeft sinds 2016 een sterke betrokkenheid bij IT, waarbij hij in 2019 zijn focus verlegde naar cybersecurity. Met een missie gericht op het beveiligen van het midden- en kleinbedrijf tegen cybercriminelen, leidt hij NEDEF met passie en expertise.

Zijn visie om elk bedrijf, ongeacht de omvang, toegang te geven tot een veilige digitale werkruimte, heeft NEDEF Cybersecurity gevestigd als een betrouwbare partner. Onder zijn leiderschap biedt NEDEF hoogwaardige beveiligingsoplossingen, ondersteund door partners zoals N-Able en ESET, en blijft het zich inzetten voor een veiligere digitale toekomst voor het bedrijfsleven.

Translate »