085 744 1930

Managed Cybersecurity

Systemen volledig beveiligd en efficient werken, door XDR en endpoint protectie te combineren bent u real-time beveiligd.

Managed netwerkbeheer

Uw netwerk is bedrijfskritisch, wij bouwen en onderhouden kritische onderdelen van uw netwerk.

Managed Datasecurity

Al uw data veilig opgeslagen met dagelijkse back-ups op locatie of in de cloud op onze servers.

Terugbelverzoek

Welkom bij NEDEF Cybersecurity’s Terugbelverzoekpagina. Wij begrijpen dat uw tijd waardevol is, en we willen ervoor zorgen dat u snel en efficiënt geholpen wordt. Wanneer u gebruikmaakt van ons Terugbelverzoekformulier, kunt u verwachten dat wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zodra u alle benodigde informatie heeft ingevuld en het formulier heeft verzonden, zullen onze deskundige medewerkers uw verzoek in behandeling nemen. Wij streven ernaar om u binnen de kortst mogelijke tijd terug te bellen en u te voorzien van de nodige ondersteuning op het gebied van cybersecurity.

Dank u voor uw interesse in NEDEF Cybersecurity. We staan klaar om u te helpen en te beschermen. Uw online veiligheid is onze prioriteit.

Het Terugbelverzoekformulier bevat de volgende velden:

  1. Naam: Vul hier uw volledige naam in, zodat we u persoonlijk kunnen aanspreken en gemakkelijk kunnen identificeren.
  2. Telefoonnummer: Geef uw telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. Dit stelt ons in staat om snel contact met u op te nemen en uw vraag of verzoek te bespreken.
  3. Adres: Voeg uw adresgegevens toe, zodat we een beter begrip kunnen krijgen van uw locatie en eventuele specifieke behoeften die u heeft.

Wat kunt u verwachten?

Bij onze bedrijfsveiligheidsscan kunt u een grondige beoordeling van uw cybersecurity- en digitale communicatie-infrastructuur verwachten. Ons ervaren team van cybersecurity-experts zal uw bedrijf onder de loep nemen om zwakke punten, kwetsbaarheden en mogelijke bedreigingen te identificeren.

Tijdens de scan analyseren we uw netwerkbeveiliging, firewalls, antivirus- en antimalwaresystemen, authenticatieprocessen en encryptieniveaus. We controleren ook op mogelijke zwakke wachtwoorden en configuratiefouten die uw digitale communicatie kunnen blootstellen aan risico’s.

Na afloop van de scan ontvangt u een uitgebreid rapport met onze bevindingen en aanbevelingen voor verbetering. U krijgt inzicht in de sterke punten van uw beveiligingsmaatregelen en concrete actiepunten om uw cybersecurity naar een hoger niveau te tillen.

Onze bedrijfsveiligheidsscan is de eerste stap om uw bedrijf te beschermen tegen cyberbedreigingen en ervoor te zorgen dat uw digitale communicatie veilig en vertrouwelijk blijft. Laat ons u helpen om uw digitale activa te beschermen en een robuuste verdediging op te bouwen tegen moderne cyberaanvallen.

Terugbelverzoek

Translate »